CIO Summit 2016 is een productie van IDG Nederland en IDC Benelux
Digitale onderneming -Sponsoren & Partners-
Metri

Metri
Partner


 

METRI is een onafhankelijke en internationale management advies organisatie, gespecialiseerd in Benchmarking, Sourcing en Governance.

De focus ligt op het maximaliseren van het rendement van de investeringen in IT en het beheersen van de operationele kosten van hun klanten.

METRI is in 2003 opgericht en wordt door klanten gewaardeerd voor haar pragmatische aanpak.

METRI is de eerste en enige consultancy organisatie die een servicegeoriënteerde, Component-Based-Measurement® aanpak hanteert bij het benchmarken van IT. Deze aanpak stelt METRI in staat de diensten van klanten op een zeer nauwkeurige wijze mee te nemen in de benchmark.

Binnen de sourcing discipline is het aanbod van METRI gefocust op het ontwikkelen van sourcing strategieën, het effectief gebruik van een sourcing business case, en het begeleiden van de RfI/RfP processen.

Door markt- en referentiedata is METRI in staat om unieke waarde toe te voegen.

Governance is de ‘bindende factor’ binnen IT. METRI helpt klanten om transparantie te creëren met betrekking tot hun IT diensten, bijvoorbeeld door dienstencatalogi, kostenallocatie, doorbelasting van kosten en kostenmodellen.

Kortom METRI verschaft middels haar ‘Fact Based Advisory’ ondersteuning bij het creëren van een goed gestructureerde en beheersbare IT organisatie.